martes, 19 de agosto de 2014

Tirant lo Blanc

FICHA TÉCNICA:
Título: Tirant lo Blanc
Autor:  Joanot Martorell
Editorial:  Vicens vives
N° de paginas:  211
ISBN:  978-84-316-8762-5

SINOPSIS:
A mitjan segle XV, el jove bretó Tirant lo Blanc es dirigeix a Londres per prendre part en les grans festes que s'hi celebren amb motiu d'un casament reial. A la capital anglesa, Tirant guanya fama i glòria enfrontant-se i vencent els cavallers més nobles i valerosos d'Europa. De tornada a Bretanya, rep notícies del setge a què el soldà d'Egipte ha sotmés Rodes i, sense pensar-s'ho, posa el rumb cap a aquesta illa i fa fugir l'exèrcit invasor posant en pràctica la seua astúcia i intel·ligència estratègica. Però la pressió militar dels musulmans no cedeix a l'Orient, i Tirant, en resposta a la crida desesperada de l'emperador grec, s'embarca cap a Constantinoble, es posa al capdavant de les tropes imperials i venç  els turcs en nombroses batalles. La dimensió heroica de Tirant, no obstant això, és profundament humana, ja que l'invencible cavaller demostra la seua fragilitat quan cau víctima de l'amor, una passió que captiva també molts altres personatges del llibre.

OPINIÓN PERSONAL:
A pesar de ser el tipo de libro que no me suele gustar; esta vez no ha sido así, tampoco me ha vuelto loca ni me ha traído de cabeza, pero no me he aburrido leyéndolo y ha sido entretenido.

PUNTUACIÓN:
♥♥

Me encanta leer vuestros comentarios con lo que os ha parecido el libro así que no dudéis en dejar uno compartiendo vuestra opinión.

Muchos besitos, CRISTINA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Velas de Book and Glow

INTENSIDAD MUY ALTA El gran comedor Especiada tarta de melaza y zumo de calabaza preparados por el mejor equipo de elfos domésticos libres. ...